No.1 κατασκευαστής & προμηθευτής λύσης για το φωτισμό μπαλονιών & γεγονός Inflatables

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Certifications
καλής ποιότητας Φουσκωτή Decoration φωτισμού για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Φουσκωτή Decoration φωτισμού για τις πωλήσεις
Customers Reviews
Άνοιξα τα φω'τα (εκτός από τους εξεταστικούς σκοπούς ακόμα), αλλά είναι ένα συμπαθητικό μέγεθος και φαίνονται να είναι αρκετά φωτεινοί. Έχω ψάξει την μπαταρία λειτούργησα τα φω'τα για τα προγράμματά μου και αυτοί φαίνονται όπως αυτοί θα εργαστούν ωραία δεδομένου ότι είναι μεμονωμένοι έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπως λίγα ή τόσο πολλά όπως θέλετε -

—— Lissete

Τρομεροί, δεδομένου ότι σύντομα λάβαμε το προϊόν, εξετάσαμε μερικοί απ' αυτούς!!. πραγματικά εντυπωσιακός. η ποιότητα είναι πραγματικά υψηλή.

—— Dimitri

Έβαλα αυτοί στα μπαλόνια κομμάτων πελατών μου που ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Εργασμένος μεγάλος για αυτό που χρειάστηκα. Θα πάρω σίγουρα αυτούς πάλι για άλλα γεγονότα.

—— Marjorie

Τρομερή προσθήκη σε ένα κόμμα! Αυτοί ήταν μεγάλοι! Ο καθένας τους αγάπησε! Εργασμένος τέλειος, εύχρηστος!

—— Αναστασία

Είμαι Online Chat Now

Hafe International Limited

1 2 3 4 5 6
Hafe International Limited Hafe International Limited Hafe International Limited Hafe International Limited Hafe International Limited Hafe International Limited
εργοστάσιο house2 Κύριο προϊόν

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : HAFE
Ιδρύθηκε Έτος : 2013
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Διεθνής περιορισμένη ιστορία Hafe για τη διογκώσιμη επιχείρηση φωτισμού

 

Σήμερα κάθε βήμα HAFE--η διογκώσιμη επιχειρησιακή επιτυχία φωτισμού είναι με την υποστήριξή σας. σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!
Λατρεύουμε τη μοίρα της κοινών ανάπτυξης και της ελπίδας μας να κάνουμε περισσότερα για σας νέο το 2018!

 

2017 τα παγκόσμια με εμπορική επιτυχία προϊόντα στις δωδεκάδες των χωρών και των περιοχών, κερδίζουν μια καλή φήμη στη διεθνή αγορά, και έχουν αναπτύξει τους εμπόρους σε πολλές χώρες και περιοχές.

 

Το Μάρτιο του 2017 πήγε στην παγκοσμίως διάσημη χρυσή ελαφριά βάση προμηθευτών ομάδας, και εξήγαγε επιτυχώς 2 batch αγαθών, μέχρι στιγμής ήταν καθιερωμένες σχέσεις και συνεργασίες με τις παγκοσμίως διάσημες δωδεκάδες των επιχειρήσεων.

 

Το Νοέμβριο του 2016 διαμορφώσαμε τις στρατηγικές συμμαχίες και τις συνεταιριστικές σχέσεις με μερικές πρώτης τάξεως εσωτερικές επιχειρήσεις που έχουν αρκετές δεκαετίες επιτυχούς εμπειρίας. και βαλμένος στην παραγωγή, διογκώσιμη διακόσμηση φωτισμού εφαρμοσμένης μηχανικής πωλήσεων, φωτισμός εργοταξίων βιομηχανίας, έτσι για να γίνει εσωτερικός ισχυρός προμηθευτής των διάφορων τύπων διογκώσιμων φωτισμών και φορέας παροχής υπηρεσιών του ενσωματωμένου προγράμματος υπηρεσιών.


2015 η περαιτέρω έναρξη ομάδων Ε&Α επιχείρησης αναπτύσσει τις ήλιος-σειρές, σειρά μαργαριταριών, σειρά μουσών, διογκώσιμος φωτισμός σειράς φεγγαριών… και άλλα νέα προϊόντα επιτυχώς, από τότε και στο εξής περαιτέρω παγίωσαν τις ικανότητές μας να παρέχουμε ότι μιας στάσης φωτίστε τις λύσεις για τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Το Δεκέμβριο του 2013 το εργοστάσιο Wuxi που καθιερώθηκε, άρχισε να μπαίνει στη διεθνή αγορά για τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Τον Ιούλιο του 2012 η ερευνητική ομάδα ανέπτυξε ένα μπαλόνι φωτισμού αλόγονου και το RGB οδηγημένο ανάβοντας μπαλόνι που κατάλληλος για τις διάφορες ειδικές περιπτώσεις επιτυχώς. περαιτέρω εμπλούτισε τη γραμμή παραγωγής.

 

Τον Ιανουάριο του 2012 ένας άλλος ιδρυτής που από HAFE διεθνής που περιορίζεται έχει το ίδιες ιδανικό και την αναζήτηση που ενώνονται, που χρησιμοποιεί την αντίστοιχη αγορά τους, τεχνολογία, που εμπορεύεται τα πλεονεκτήματα συμπληρωματικά, ομάδα οργάνωσης.

 

Τον Ιούνιο του 2009 ένας από τους ιδρυτές της επιχείρησης πήγε στο διογκώσιμο τομέα φωτισμού, γνωστό με τις σχετικές βιομηχανίες αργότερα, αποφασισμένες να παρέχουν έναν πιό αξιόπιστο, περιβαλλοντικό, οικονομικό διογκώσιμο φωτισμό στην αγορά για τους χρήστες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hafe International Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Fennie

Τηλ.:: 86-510-85163211

Φαξ: 86-0510-85163211

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)