Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Hafe International Limited

Hafe International Limited Hafe International Limited Hafe International Limited Hafe International Limited Hafe International Limited
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: HAFE
Ιδρύθηκε Έτος: 2013
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Διεθνής HAFE που περιορίζεται (HAFE) είναι ειδικευμένος κατασκευαστής και σφαιρικός εξαγωγέας για τον ειδικό φωτισμό, Inflatables και Electricals, τον εξοπλισμό & τα εργαλεία σχετικούς.

 

Η Co. ΕΠΕ επιστήμης και τεχνολογίας Fenigal Wuxi είναι το εταιρεία χόλντινγκ διεθνούς HAFE που περιορίζεται.

 

Κίνα Hafe International Limited Εταιρικό Προφίλ 0

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

- να είσαι επιτυχείς καινοτόμοι κατασκευαστής και προμηθευτής για τον ειδικό φωτισμό και inflatables με το ευεργετικό υλικό χρησιμοποίησε και για τον τομέα του γεγονότος και επέλεξε τις βιομηχανίες στην παγκόσμια αγορά.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

- για να παρέχουμε τον ποιοτικό ειδικό φωτισμό, inflatables και relavanet τα ηλεκτρικούς προϊόντα, τον εξοπλισμό & τα εργαλεία στους πελάτες μας και να εκπληρώσουμε την καθορισμένη ζήτηση στην αγορά χρησιμεύουμε τον ξέν.

 

Καθιερωμένο στις αρχές του 2008, HAFE άρχισε από μια επιχειρησιακή οντότητα B2B, η οποία ενσωμάτωσε τους πόρους κατασκευής σε έναν κατάλογο βιομηχανικών τομέων συμπεριλαμβανόμενων αλλά που δεν περιορίστηκαν στον ομοειδή φωτισμό, τα electricals, τα μηχανήματα, το logisitic εξοπλισμό, το νερό κ.λπ. Μεταξύ τους, ο φωτισμός και η ηλεκτρική επιχείρηση ήταν χαρακτηριστικοί αυτού που στραφήκαμε συνήθως, μέσω όχι μόνο της κατασκευής cOem, αλλά και μερικώς και βαθμιαία μετατόπιση παραγωγής στις εγκαταστάσεις μας ή κάτω από τη επίβλεψη μας.

 

Κίνα Hafe International Limited Εταιρικό Προφίλ 1

 

Από το 2010, μια νέα επιχείρηση - inflatables - προσέλκυσε την προσοχή μας, ειδικά εκείνοι οι τύποι που χρησιμοποιήθηκαν στις διάφορες βιομηχανίες γεγονότος. Το αποτέλεσμα της διογκώσιμης επιχείρησής μας μαζί με μερικές καινοτόμες ιδέες σπινθήρισε από τις πιό πρόσφατες τεχνολογίες φωτισμού και να προκύψει τη ζήτηση στη revelant αγορά ήταν η παραγωγή του συνολικά νέου, μοναδικού και ειδικού διογκώσιμου φωτισμού γεγονότος και της βιομηχανικής επιχείρησης φωτισμού μας.

 

Στο έτος 2013, HAFE ενσωμάτωσε το τρέχον όνομά του το BtCoops.com ως βασικό τμήμα των επιχειρήσεων επιχείρησης.

 

Κίνα Hafe International Limited Εταιρικό Προφίλ 2

 

Σήμερα, HAFE - επιχειρήσεις του BtCoops.com περιλάβετε 4 αρχικές κατηγορίες - ειδικός φωτισμός, Inflatables, Electricals και εξοπλισμός & εργαλεία. Και τα διογκώσιμα μπαλόνια φωτισμού είναι ειδικό προϊόν lineup που μας καθιστά διαφορετικούς από το αντίστοιχό μας.

Κίνα Hafe International Limited Εταιρικό Προφίλ 3

Τομέας αγοράς

Κατωτέρω είναι ο αρχικός τομέας της αγοράς το προϊόν που μας εξυπηρετεί για:

 

 • - Γεγονός
 • - Ταινία & TV
 • - Αρχιτεκτονική
 • - Κατασκευή
 • - Βιομηχανίες
 • - Ασφάλεια & διάσωση
 • - Υπαίθρια δραστηριότητα

Κίνα Hafe International Limited Εταιρικό Προφίλ 4

 

Παγκόσμια αγορά

Κάτω από το χάρτη παρουσιάζει όπου τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται:

Η σφαιρική κάλυψη αγοράς μας

 

Μας ελάτε σε επαφή με

Κίνα Hafe International Limited Εταιρικό Προφίλ 6

 

Ιστορία

Διεθνής περιορισμένη ιστορία Hafe για τη διογκώσιμη επιχείρηση φωτισμού

 

Σήμερα κάθε βήμα HAFE--η διογκώσιμη επιχειρησιακή επιτυχία φωτισμού είναι με την υποστήριξή σας. σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!
Λατρεύουμε τη μοίρα της κοινών ανάπτυξης και της ελπίδας μας να κάνουμε περισσότερα για σας νέο το 2018!

 

2017 τα παγκόσμια με εμπορική επιτυχία προϊόντα στις δωδεκάδες των χωρών και των περιοχών, κερδίζουν μια καλή φήμη στη διεθνή αγορά, και έχουν αναπτύξει τους εμπόρους σε πολλές χώρες και περιοχές.

 

Το Μάρτιο του 2017 πήγε στην παγκοσμίως διάσημη χρυσή ελαφριά βάση προμηθευτών ομάδας, και εξήγαγε επιτυχώς 2 batch αγαθών, μέχρι στιγμής ήταν καθιερωμένες σχέσεις και συνεργασίες με τις παγκοσμίως διάσημες δωδεκάδες των επιχειρήσεων.

 

Το Νοέμβριο του 2016 διαμορφώσαμε τις στρατηγικές συμμαχίες και τις συνεταιριστικές σχέσεις με μερικές πρώτης τάξεως εσωτερικές επιχειρήσεις που έχουν αρκετές δεκαετίες επιτυχούς εμπειρίας. και βαλμένος στην παραγωγή, διογκώσιμη διακόσμηση φωτισμού εφαρμοσμένης μηχανικής πωλήσεων, φωτισμός εργοταξίων βιομηχανίας, έτσι για να γίνει εσωτερικός ισχυρός προμηθευτής των διάφορων τύπων διογκώσιμων φωτισμών και φορέας παροχής υπηρεσιών του ενσωματωμένου προγράμματος υπηρεσιών.


2015 η περαιτέρω έναρξη ομάδων Ε&Α επιχείρησης αναπτύσσει τις ήλιος-σειρές, σειρά μαργαριταριών, σειρά μουσών, διογκώσιμος φωτισμός σειράς φεγγαριών… και άλλα νέα προϊόντα επιτυχώς, από τότε και στο εξής περαιτέρω παγίωσαν τις ικανότητές μας να παρέχουμε ότι μιας στάσης φωτίστε τις λύσεις για τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Το Δεκέμβριο του 2013 το εργοστάσιο Wuxi που καθιερώθηκε, άρχισε να μπαίνει στη διεθνή αγορά για τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Τον Ιούλιο του 2012 η ερευνητική ομάδα ανέπτυξε ένα μπαλόνι φωτισμού αλόγονου και το RGB οδηγημένο ανάβοντας μπαλόνι που κατάλληλος για τις διάφορες ειδικές περιπτώσεις επιτυχώς. περαιτέρω εμπλούτισε τη γραμμή παραγωγής.

 

Τον Ιανουάριο του 2012 ένας άλλος ιδρυτής που από HAFE διεθνής που περιορίζεται έχει το ίδιες ιδανικό και την αναζήτηση που ενώνονται, που χρησιμοποιεί την αντίστοιχη αγορά τους, τεχνολογία, που εμπορεύεται τα πλεονεκτήματα συμπληρωματικά, ομάδα οργάνωσης.

 

Τον Ιούνιο του 2009 ένας από τους ιδρυτές της επιχείρησης πήγε στο διογκώσιμο τομέα φωτισμού, γνωστό με τις σχετικές βιομηχανίες αργότερα, αποφασισμένες να παρέχουν έναν πιό αξιόπιστο, περιβαλλοντικό, οικονομικό διογκώσιμο φωτισμό στην αγορά για τους χρήστες.

Υπηρεσία

Είμαστε αρχικός κατασκευαστής και οι επιχειρήσεις μας απεικονίζουν την αποστολή μας για να παρέχουν υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και λύσεις υπηρεσιών στην αγορά που εξυπηρετούμε, το οποίο ενσωματώνει πρώτιστα τέσσερα οργανικά τμήματα: Φωτισμός, Inflatables, Electricals, εξοπλισμός & εργαλεία ειδικότητας.

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 

 • ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ: το προϊόν μας lineup περιλαμβάνει μια ποικιλία της ειδικής λίστας και τις παραλλαγές των μορφών φωτισμού, των υλικών, των πηγών φωτός, των εφαρμογών κ.λπ.
  Υπάρχουν 3 κύριοι τομείς της εμπορικής μονάδας φωτισμού μας: Το ειδικό μπαλόνι ανάβει, διογκώσιμα προϊόντα φωτισμού - διακόσμηση & φωτισμός, και συμβατικός φωτισμός για την ειδική αγορά.
 •  
 • INFLATABLES: η διογκώσιμη επιχείρηση προϊόντων είναι ένα από τα δύο κύρια επιχειρησιακά τμήματα που στρεφόμαστε. Το προϊόν μας lineup περιλαμβάνει μερικές υποκατηγορίες: Inflatables για το γεγονός, την προστασία, το σκοπό προσωρινής κατοικίας, τις βιομηχανίες κ.λπ.
 •  
 • ELECTRICALS: το προϊόν μας lineup περιλαμβάνει μια ποικιλία των ειδικών ηλεκτρικών και eletronic προϊόντων κ.λπ. Προορίζονται κανονικά για τη συμπληρωματική χρήση με το φωτισμό μας ή inflatables. Υπάρχουν διάφοροι υποτομείς στο ηλεκτρικό lineup μας: Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και έλεγχος, Electr, ασφάλεια, εναέριος έλεγχος και καλώδια & καλώδια κ.λπ.
 •  
 • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ: ο εξοπλισμός & τα εργαλεία περιλαμβάνουν το λειτουργικό εξοπλισμό, υλικό, περίπτωση μεταφορών, εργαλεία, τα οποία είναι πρώτιστα για το γεγονός, την ταινία & τη TV, τις βιομηχανίες, την ασφάλεια και τη διάσωση κ.λπ.
 •  

Η ομάδα μας

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
 
Το χτίσιμο ομάδας είναι το μυστικό που κρατά την ανάπτυξη επιχείρησής μας. Οι άνθρωποι είναι το σημαντικότερο προτέρημα στην επιχείρηση.
 
Μια επαγγελματική ομάδα σχεδίου αυξάνεται μαζί με την ανάπτυξη της επιχείρησης. Οι όλο και περισσότερο καινοτόμες έννοιες βγαίνουν από τη συσσωρευμένη εμπειρία και τις άριστες δεξιότητές τους. Επίσης, με την επιδέξια και προηγμένη τεχνολογία παραγωγής, διάφορη του νέου προϊόντος οι ιδέες μπαίνουν σε την πραγματικότητα.
 
Διογκώσιμη είναι μια καινοτόμος έννοια, εστιάσαμε πάντα στη διάφορες δημοφιλείς διογκώσιμες διακόσμηση και την ψυχαγωγία, συμβαδίζουμε μας με τα νεώτερα διεθνή στοιχεία decorlation γεγονότων και συνεχιζόμαστε τους χρησιμοποιούμε σε διογκώσιμο design.match μας με το σχέδιο.
 

Κίνα Hafe International Limited Εταιρικό Προφίλ 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας