Να στείλετε μήνυμα
aboutus
Γραμμή Παραγωγής

Κατωτέρω είναι μόνο μερικά χαρακτηριστικά μέρη της παραγωγής για τα inflatables και τα μπαλόνια φωτισμού

Hafe International Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Hafe International Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Hafe International Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Hafe International Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Hafe International Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4Hafe International Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5Hafe International Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6Hafe International Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7Hafe International Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 8Hafe International Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 9Hafe International Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 10

OEM / ODM

Προσπαθούμε να τεντώσουμε τα όρια αυτού που το lineup & η υπηρεσία μας μπορούν να κάνουν για να παρέχουν τα πρότυπα ή η λύση που βελτιστοποιεί την απόδοση που ορισμένη αγορά αναμένει πραγματικά. Ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό και προσπαθούμε να παραγάγουμε τα ανώτερα αποτελέσματα, ανεξάρτητα από τη συγκεκριμένη εφαρμογή ή την ανάγκη σας.

 

Οι καλύψεις ικανότητάς μας κάτω από τις πτυχές:

 

 • Αρχικό σχέδιο από τις πραγματικές ανάγκες
  Σχεδιάζουμε ανεξάρτητα οι περισσότερες από τις ιδέες προϊόντων μας. Η προσανατολισμένη στην αγορά στρατηγική κάνει την πολιτική μας γιατί η ανάπτυξη προϊόντος είναι βασισμένη στις πραγματικές ανάγκες των χρηστών και έγκαιροι εξελισσόμαστε για να προσαρμοστούμε με το σταθερό μεταβαλλόμενο περιβάλλον.
  Πράσινος & ενεργειακός αποδοτικός προσανατολισμένος είναι δύο βασικές αρχές της επιχείρησής μας.
 •  
 • COem
  Δεχόμαστε και είμαστε σε θέση τις διαταγές cOem με τις ιδιωτικές ετικέτες (εμπορικά σήματα).
 •  
 • Ικανότητα ανεφοδιασμού
  Οι μονάδες παραγωγής και το σύστημά μας είναι σε θέση να παρέχουν τα εμπορευματοκιβώτια των διαφορετικών αγαθών προϊόντων μηνιαία, μέσα υψηλά - ποιότητα. Η κανονική χρονική ανοχή μας για μια κανονική διαταγή των κανονικών αγαθών είναι μεταξύ της εργάσιμης ημέρας 7~15. Η ειδική διαταγή ή η μαζική ανάγκη διαταγής προάγει τη διαπραγμάτευση.
 •  
 • Διεθνείς διοικητικές μέριμνες
  Είμαστε έτοιμοι και ικανοί να παραδώσουμε τα διαταγμένα αγαθά μέσω είτε της ωκεάνιας αποστολής είτε της αποστολής αέρα.
 • Hafe International Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Hafe International Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Hafe International Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Ε & Α

Hafe International Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Hafe International Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Hafe International Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

Στοιχεία επικοινωνίας